Cases

Do learn share

Er du interesseret i at arbejde med madspild og øge dit bidrag til klimadagsordenen? Og er du nysgerrig på, hvordan andre arbejder med madspild?
Her på siden giver ONE\THIRD i samarbejde med en række virksomheder indblik i konkrete eksempler på indsatser, der på forskellig vis handler om madspild.

De mange cases spænder bredt, og giver indblik i store såvel som små indsatser med varierende målgrupper og temaer for at tydeliggøre, at man på forskellige måder kan arbejde med madspild. Ude i landets fødevarevirksomheder foregår der mange gode og effektive indsatser inden for madspild.

Men der er brug for at flere prioritere denne dagsorden. Madspild står for samlet set 1,8 mio. tons CO2, svarende til godt 3 pct. af Danmarks samlede CO2-aftryk, og det samlede værditab for madspild er på 8,4 mia. kr. om året.

Tiltag og værktøjer, der anvendes i danske virksomheder på tværs af fødevaresektoren

Bliv klogere

Se hele casekataloget her

Download