Our publications

ONE\THIRD offers insights on how to overcome barriers to preventing food waste and food losses

Publications

Analyse af madspildsfraktioner i affald fra husholdninger

Download

Madspild - Holdbarhedstest af mejeriprodukter

Download

Effekten af smarte stregkoder i detailhandlen

Download

Konsekvenser ved madspild

Download

Challenges and market opportunities in developing sustainable food systems

Download

Anbefalinger til regeringen 2022

Download

Årsrapport 2021

Download

Danmark mod Madspild Udviklingsrapport 2015-2020

Download

Independent Food Systems Dialogue GAME CHANGERS TO TACKLE THE FOOD LOSS AND WASTE

Download

Reduktion af madspild - Casekatalog

Download

Anbefalinger til regeringen 2020

Download

Recommendations to the DanishGovernment 2020

Download

Minianalyse om madspildsvaner under Covid-19

Download

Danmark redder Maden

Download

Årsrapport 2020

Download

Anbefalinger til Regeringen 2019

Download

Kantinerne redder Maden Siden 2020 har danskere, virksomheder og interesseorganisationer markeret den nationale madspildsdag med aktiviteter og indsatser under kampagnen Danmark Redder Maden. Kampagnen sætter fokus på, hvad man som forbruger kan gøre for at undgå madspild. I år har vi særligt fokus på kantinerne, de madprofessionelle og de spisende gæster i kantinerne på de danske arbejdspladser.. Danske arbejdspladser er hver dag rammen for rigtig mange danskeres frokostmåltid. Det er derfor et oplagt sted at møde budskaber om, hvordan vi hver især kan hjælpe med at spilde mindre mad og gøre en positiv forskel for klimaet. Tænketanken stiller gratis brandingmateriale til rådighed på både dansk og engelsk, herunder plakater og flyers til borde i kantinen og til kantinens ansatte, samt digitalt materiale til sociale medier, intranet, infoskærme mv. Du kan finde materialet her https://drive.google.com/drive/folders/1I973I81ANvPtnZj6rXkhbz-RbtQ95kGT

Download