FRA USPISELIG TIL SPISBAR
Innovationskonferencen SPIS\BAR sætter fokus på teknologi, der kan reducere madspild og fødevaretab og på de barrierer, der gør arbejdet med madspild svært. Løsninger kan være teknologier, procedurer, metoder, anvendelsesformer og alt det, vi endnu ikke har tænkt på.
Danmark er et innovationsmekka, og vi er på mange måder blandt de førende på madspildsområdet. Med SPIS\BAR vil vi fremtidssikre Danmarks indsatser og hjælpe virksomheder, private, restauranter og producenter med at nedbringe madspildet. Madspild er en global opgave, som vi skal løse i fællesskab.
Spis/bar 2022: Involvering af hele branchen
SPIS\BAR skabes med involvering af og deltagelse fra alle fødevareværdikædeled; fra primærproduktion og råvarer til industriel produktion og færdigbearbejdet mad. På selve konferencen deltog 120 relevante aktører.
HVEM
Alle værdikædeled og alle virksomheder der deltager i Danmark Mod Madspild har via workshops været involveret i udformning, emnevalg og perspektivering.
HVAD
Fire workshops, én konference, en jury, 2 oplæg og et debatpanel. 120 deltagere samt 10 virksomheder og projekter i konkurrencen. Og en vinder.
HVOR OG HVORNÅR
Online og fysiske workshop.
Konferencen blev afholdt ved Transformatorstationen i Valby i efteråret 2022.