Sådan kommer du i gang med at måle

Ønsker man som virksomhed at reducere sit madaffald inkl. madspild og/eller fødevaretab, så er det en rigtig god idé at starte med at måle på det. Medlemmerne af Danmark mod Madspild er alle pålagt at skulle måle og indberette deres årlige mængder af madaffald, inkl. madspild og fødevaretab.

Når vi måler på madaffaldet, inkl. madspild og fødevaretab så er det hensigtsmæssigt at være enige om, hvordan vi måler og på hvad. Nedenfor ses en række guides som ONE\THIRD har fået udarbejdet. De dækker på den organisatoriske vinkel og henvender sig til de forskellige fødevareværdikædeled.

Links til læring

Primærproduktion: Vejledning i bioaffaldsmetoden

Download

Primærproduktion: Vejledning i massebalance

Download

Fødevareindustri: Vejledning i bioaffaldsmetoden

Download

Fødevareindustri: Vejledning i massebalance

Download

Engros og detail: Vejledning i bioaffaldsmetoden

Download

Engros og detail: Vejledning i massebalance

Download

Servicesektor: Vejledning i bioaffaldsmetoden

Download

Servicesektor: Vejledning i massebalance

Download